Aabo Trading toont specialiteiten

Aabo Trading toont met maar liefst zes stands haar specialismen. Naast de bekende en nieuwe producten uit het assortiment dakmaterialen hebben de specialistische bedrijfstakken allemaal een eigen stand.

Aabofix omvat een compleet assortiment van bevestigingsmaterialen en hulpgereedschappen voor vlakdaksystemen, zorgvuldig samengesteld om het bevestigen van dakmaterialen makkelijker en praktischer te maken. Dit gecombineerd met verregaande ondersteuning zorgt ervoor dat de klant zich kan richten op waar het echt om gaat: het uitvoeren van vakwerk. Het bedrijf biedt tevens persoonlijk advies voor veilig werken op hoogte, afgestemd op de specifieke factoren die bij dakveiligheid zo van belang zijn.

AaboTools  richt zich op het leveren en adviseren van gereedschap voor vakspecialisten in de dak-, installatie- en bouwbranche. De groothandel beschikt over een zeer uitgebreid assortiment gereedschappen.

AaboGreenTech levert innovatieve systemen voor duurzame energievraagstukken, zoals zonnestroomsystemen, windturbines, warmtepompboilers en Infrarood verwarmingssystemen. Ook presenteert het bedrijf de mogelijkheden om zetwerk op maat in zowel zink, Plastisol als PVDF direct na bestelling te kunnen zetten in de 15 zetterijen door heel Nederland.

Stands: E-103, E-104, E-105, E-106, E-108, E-109

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam

Inschrijven nieuwsbrief