Bouw Compleet Gorinchem gaat samenwerking aan met Wonen Media

Bedrijfsnieuws Evenementenhal

Bouw Compleet Gorinchem gaat een nieuwe samenwerking aan met Wonen Media. Zij vullen op de beursvloer een volledig Vereniging van Eigenaren (VvE) plein met exposanten uit diverse segmenten van de bouwwereld. Ook organiseren zij meerdere workshops tijdens de beurs. 

Wonen Media is een jonge uitgeverij binnen het woonsegment. Op dit moment exploiteert Wonen Media onder meer de website van Appartement & Eigenaar en het bijbehorende magazine. Appartement & Eigenaar is het platform op het gebied van VvE beheer en hiermee de schakel tussen bouwen en wonen.

“Deze samenwerking is aangegaan als versterking voor beide partijen op het gebied van duurzaamheid, bouwen en wonen. Appartement & Eigenaar richt zich onder meer op woningcorporaties, onderhoudsbeslissers, overheid en gemeente VvE’s. Dit is een doelgroep die Bouw Compleet deze editie extra wil aantrekken”, zegt Adviseur Lambert van Gameren van Evenementenhal.De samenwerking komt op de beursvloer in Gorinchem tot uiting met een speciaal Appartement & Eigenaar VvE plein. Hier kunnen bezoekers terecht bij expertpanels, vele workshops doen, diverse demonstraties bekijken en nog veel meer. Eerder werd al bekend dat Bouw Compleet Gorinchem gaat uitbreiden met twee nieuwe pleinen: Gereedschapsplein en Duurzaamheidsplein. Ook vindt er dit jaar voor het eerst een groots 3-daags congres plaats met onderwerpen als ‘Veiligheid van gebouwen’ en ‘Brandveiligheid in gebouwen’. 

Bouw Compleet Gorinchem vindt dit jaar plaats op 13, 14 en 15 september. Tijdens deze twaalfde editie bundelen (regionale) bedrijven en adviesorganisaties weer hun krachten om een veelzijdig platform neer te zetten.
 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam