Derbigum lanceert een nieuwe oplossingsgerichte website

Bedrijfsnieuws Derbigum website

In het kader van zijn online aanwezigheid lanceert Derbigum een nieuwe website. Niet alleen de looks zijn veranderd, ook de inhoud is volledig vernieuwd.  De bedoeling is dat de bezoeker snel bij de gewenste informatie komt en een duidelijk en overzichtelijk beeld krijgt van onze oplossingen en mogelijkheden.

Opbouw van de website

De site is ingericht naar negen oplossingen die Derbigum biedt in dakbedekkingsystemen. Hier wordt kort een opsomming en omschrijving gegeven met bijbehorende referenties en directe links naar producten, Stabu, BIM e.d. Via de homepage is er ook direct toegang tot deze onderdelen en ons netwerk erkende dakaannemers.

Nieuw is ook onze dienst ‘Downloads’ met toegang tot diverse handige tools als bijvoorbeeld technische tekeningen, certificaten, video’s, brochures, garantie aanvragen en verwerkingsrichtlijnen.
Daarnaast kan er kennis gemaakt worden met het onderdeel ‘Blogs’ met onderwerpen als bijvoorbeeld groen in de stad, cradle-to-cradle en onze traditionele SP FR dakbedekking. Er zullen met regelmaat nieuwe blogs gepost worden.
Blogs, nieuws en referenties kunnen direct gedeeld worden via Social Media.

Tevens is de website mobiel toegankelijk met smartphone en tablet.

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam