EPDM Systems richt zich op de toekomst

Bedrijfsnieuws EPDM Systems NDE

EPDM Systems toont de laatste stand der techniek en de grote variëteit in EPDM daksystemen met de Europese merken Prelasti, Superseal en Evalastic - en het Amerikaanse Topskin EPDM. Tevens toont men uitbreidingen als het E342 lijmsysteem, waarmee de dakdekker de verwerkingstijd aanzienlijk kan verkorten. Dit lijmsysteem is opgenomen in de KOMO kwaliteitsverklaring van Topskin en voldoet bovendien aan het Bouwbesluit. 


Verder presenteert het bedrijf het nieuwe ‘GeoDrain’ extensieve groendak-systeem.  Het systeem wordt toegepast in combinatie met Superseal EPDM als waterdichte laag. Superseal is een gecacheerd systeem  met oplossingen voor elk dakdetail op basis van de Thermobond lastechniek. Het voordeel van dit systeem is dat het volledig verkleeft kan worden middels warme bitumen.
Daarnaast is er in de markt steeds meer behoefte aan meer kennis over EPDM op daken. EPDM Systems zal in 2016 daarom extra aandacht gaan besteden aan kennissessies voor calculatoren, werkvoorbereiders en projectleiders in de dakenbranche.

 

Stand E-136

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam

Inschrijven nieuwsbrief