Indaksysteem van SW Trading

Bedrijfsnieuws SW Trading

Zonnepanelen zijn in de laatste jaren steeds populairder geworden. Door deze populariteit is de prijs gedaald waardoor andere opties van het toepassen van zonnepanelen steeds aantrekkelijker wordt. SW Trading is daarom al sinds 2 jaar de partnerschap aangegaan met GSE Group uit Frankrijk. GSE is producent van hoogwaardige Indak-systemen voor een zeer scherpe prijs. Dit zorgt voor een nettere aanzien en de waarde van uw huis wordt verhoogd.

Het indak-systeem wordt vaak gebruikt bij nieuwe huizen. De kosten kunnen laag gehouden worden door de besparing van dakpannen. De terugverdientijd zal dan ook niet veel langer zijn dan een conventioneel systeem.

Naast het opkomende indak-systeem heeft SW Trading allerlei andere mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Ook voor ondernemers wordt het steeds voordeliger om zonnepanelen aan te schaffen door de stijgende energieprijs en de mogelijkheid tot subsidie. Voor agrariĆ«rs is het mogelijk om subsidie te krijgen voor het vervangen van de asbest golfplaten en daarvoor in de plaats zonnepanelen te installeren  Voor andere ondernemers is het mogelijk om te gaan voor de SDE subsidie.

SW Trading gaat voor kwaliteit en heeft als hoofdproducten Ulica Solar, KACO, Sunbeam en Clickfit. Alle producenten zijn bezocht door SW Trading zodat er met zekerheid gezegd kan worden dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Stand E-152

Zie hier overig nieuws van de standhouders van het Nationale Daken Event.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam