Rolux 5G, combineer design met een topprestatie!

Bedrijfsnieuws Ubbink Rolux 5G sfeer9

De Rolux 5G rookgasafvoer is geschikt voor alle condenserende verwarmingstoestellen en te plaatsen op een hellend of plat dak. De Rolux 5G presteert beter dan welke doorvoer ook, als het gaat om het voorkomen van recirculatie van rookgassen en voldoet ruimschoots aan de strenge eisen. Daarmee reduceert u de kans op storingen en vervuiling van de ketel. Ook verkrijgbaar in een concentrische uitvoering die naadloos aansluit op het UbiFit Concentrisch Push-Fit systeem.

Kwaliteit die stáát
Aan de binnenzijde is de luchtaanzuiging voorzien van een regenwater afvoerende spiraaltechniek. Daardoor stroomt er geen water terug in de ketel. De doorvoer is geheel van kunststof en kent geen koudebruggen. Mede dankzij de speciaal gepatenteerde spiraaltechniek is hij 20% compacter in vergelijking met andere modellen op de markt. Dit maakt de Rolux 5G opmerkelijk slank en elegant.

Speciaal reliëf
Het reliëf aan de oppervlakte van de Rolux 5G beïnvloedt de luchtweerstand zoals de kuiltjes van een golfbal dat doen. Bij de Rolux 5G blijft de ‘schone’ lucht langer om de pijp kleven. Deze schone lucht neemt hierdoor aan de lijzijde meer rookgas mee dan bij een gladde pijp. Dit vermindert de hoeveelheid recirculatie en daardoor het risico op ketelstoringen. Ook het drukverlies bij de Rolux 5G is buitengewoon laag.

Voordelen van de Rolux 5G
De belangrijkste voordelen van de Rolux 5G bij toepassing in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten zijn:
 Slim en slank design
 Eenvoudige installatie
 Optimale prestatie
 Gereedschapsloze inspectie
 Verminderd risico ketelstoringen
 Door ‘spiraaltechniek’ inregendicht
 IJspegelvrije kap
 BIM gereed

Onderdeel van de 5-serie
De Rolux 5G maakt deel uit van de 5-serie, een complete lijn dakdoorvoeren waarbij design is gecombineerd met topprestaties! Deze nieuwste generatie dakdoorvoeren biedt oplossingen voor rookgasafvoer van de HR ketel, mechanische ventilatie, rioolbeluchting of combinaties daarvan.

Productadvies op maat
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de Rolux 5G? Neem contact op met de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300, mail ons via productadvieslijn@ubbink.nl of kijk op www.rolux5g.nl.
Ubbink, dat werk wel zo makkelijk!

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam