Roofs 2012-09-33 Nieuwslijn

AGENDA

 

4 oktober 2012

Fire Seminar

Fata Morganapaleis Efteling te Kaatsheuvel

Info: www.fireseminar.nl

 

9-11 oktober 2011

Energie 2012

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Info: www.energievakbeurs.nl

 

9-11 oktober 2012

Bouw Relatiedagen Hardenberg

Evenementenhal Hardenberg

Info: www.evenementenhal.nl

 

11 oktober 2012

Nieman Kennisdag

Conferentiecentrum CineMec te Ede

Info: www.nieman.nl

 

6-8 november 2012

Bouw Relatiedagen Venray

Evenementenhal Venray

Info: www.evenementenhal.nl

 

7 november 2012

SunDay 2012

1931 Congrescentrum Brabanthallen

Info: www.sunday2012.nl

 

21 november 2012

BBN-Congres 2012

Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein

www.bbn.nu

 

30 november 2012

Dakvakdag 2012

MADE Center te Tilburg

Info: www.hhd.nl

 

14-19 januari 2013

Bau 2013

Messe München (D)

Info: www.bau-muenchen.de

 

4-9 februari 2013

Internationale Bouwbeurs 2013

Jaarbeurs Utrecht

Info: www.bouwbeurs.nl

 

 

 

PERSONALIA

 

Kingspan Insulation Continental Europe

 

Hennie Muller versterkt sinds 1 september het Kingspan Insulation team als Director Marketing & Sales Continental Europe. 


De huidige ontwikkelingen in binnen- en buitenland en de verdere uitbouw van de internationale strategie zijn aanleiding voor de uitbreiding van de directie met een Director Marketing & Sales. Hennie Muller is verantwoordelijk voor het realiseren van strategische en operationele verkoopdoelstellingen in de Benelux en Frankrijk. Daarnaast zal hij de verdere ontwikkeling en implementatie van het Europese marketingbeleid voor zijn rekening nemen. Hennie Muller was voorheen werkzaam bij PGG Industries. Hij is hier begonnen als Marketing & Technical Director en is de afgelopen jaren Sales Director geweest van West-Europa. 

 

Met foto

 

Kingspan Unidek

 

Per 3 september jl. is Rob Bierhoff (43) als  manager Sales in dienst getreden bij Kingspan Unidek te Gemert.

Hij krijgt de verantwoordelijkheid over de afdeling Wholesale. Dit team, bestaande uit accountmanagers, technisch adviseurs en binnendienstmedewerkers, streeft naar een optimale bediening van de gehele bouwketen; bouwmaterialenhandel, aannemers, architecten, corporaties en de particuliere klant. Voor Rob Bierhoff is deze nieuwe uitdaging een uitstekende stap na zijn periode bij zusterbedrijf Kingspan Insulation in Tiel. Hier vervulde hij de rol van Sales Manager Building Products.

 

Met foto

 

Icopal


Per 1 mei 2012 is Cor den Hartog aangesteld als Marketing & Sales Director bij Icopal bv te Groningen en is daarmee landelijk verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten van Icopal in Nederland. Hij is de opvolger van Dirk van Ommen. Cor was al enkele jaren werkzaam als Hoofd Marketing voor Regio West van Icopal en kent hierdoor de organisatie en de markt goed. Met zijn nieuwe functie kiest Icopal bewust voor integratie van marketing- en verkoopactiviteiten, waardoor de organisatie nog beter op wensen uit de markt kan inspelen.

 

Met foto

 

Nebiprofa

 

Onlangs is Ies van Tilborg in dienst getreden bij Nebiprofa als Manager Technical Support. Hij heeft bij zijn vorige werkgever een jarenlange ervaring opgedaan met onder andere kwaliteitsbewaking en certificering binnen de dakenbranche.

 

Met foto

 

Green Building Awards uitgereikt

 

Na afloop van het eerste Dak en Gevel Groen Congres 'Help! Ik wil een groen gebouw' , 13 september 2012 in congrescentrum Ebben Inspyrium van Boomkwekerij Ebben in Cuijk, zijn de Green Building Awards 2012 uitgereikt. Voorzitter van Bouwend Nederland Elco Brinkman was juryvoorzitter. Hij maakte via een video-opname de winnaars bekend. Uit handen van Hein van Iersel, hoofdredacteur van Dak & Gevelgroen, ontvingen de genomineerde projecten uit de drie categorieën de Green Building Award 2012:

 

 

Hoofdkantoor BP Raffinaderij, Rotterdam
Winnaar categorie Daktuin of gevelgroen > 1.000 m2.


Kinderdagverblijf Catalpa, Diemen
Winnaar categorie Daktuin of gevelgroen tussen 250 en 1.000 m2.


Standing Garden, Arnhem
Winnaar categorie Daktuin of gevelgroen < 250 m2.

De vakjury heeft ook een Green Card en een Eervolle Vermelding verleend. De Green Card ging naar:
 DakAkker Schieblock, Rotterdam


De Eervolle Vermelding kwam toe aan het groenproject:
Groen Filterdak Van Helvoirt Groenprojecten, Berkel Enschot

 

De Green Building Award is een prijs voor de meest bijzondere en innovatieve daktuin of groene gevel. Uit de ruim driehonderd geselecteerde projecten bleven uiteindelijk 15 daktuinen en groene gevels met de meeste stemmen over. Een vakjury - onder leiding van Elco Brinkman (voorzitter Bouwend Nederland) - heeft uit alle genomineerde projecten per categorie een winnaar gekozen.

 

ONDERSCHRIFT FOTO: Hein van Iersel (rechts) overhandigt de betrokken partijen die het groendak van het hoofdkantoor van BP Raffinaderij in Rotterdam de Green Buildng Award uin de categorie > 1.000 m2

 

Uitreiking RAG Green Roof certificaat

 

Tijdens het Dak en Gevel Groen congres 'Help! Ik wil een groen gebouw' op 13 september in Cuijk is aan Legro Potgrond het RAG Green Roof certificaat uitgereikt. Ronnie Kersten van Legro Potgrond ontving uit handen van Rob Scholman (technisch adviseur RHP/RAG) het RAG Green Roof certificaat. RAG Green Roof onderschrijft de volledig ketengecontroleerde productie van kwalitatief goede daktuinsubstraten en is gecertificeerd door ECAS (onafhankelijke certificeerder).

Wilt u deze tekst in opgemaakte vorm lezen met foto's, klik dan deze link aan, dan ontvangt u de tekst in een PDF bestandDeze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam