Tectum Group participeert in Hollanddak Groep BV

Afbeelding bij nieuwsbericht
 
 
 
 

 

8 februari 2018

Tectum Group, de specialist in dak- en gevelprojecten en distributie met hoofdzetel te Genk, participeert met directe ingang voor een significant aandeel in Hollanddak Groep B.V. uit Waalwijk (NL).  Hollanddak is onderdeel van MSquared Groep B.V. uit Gorinchem. Deze organisatie startte al eerder een partnership met Tectum met de toevoeging van de dakgroothandel CPE Nederland B.V.
Hiermee vormen zij nu samen een sterke tandem als referentieaandeelhouders van Hollanddak. Aangezien het huidige management -Miljo Holstein en Erwin Van Os-  mee participeert is daarmee ook de continuïteit gewaarborgd en is een stabiele basis gelegd om verder te groeien in de Benelux.


Hollanddak is één van de grootste dakwerkersbedrijven in Nederland en groeide de afgelopen jaren met ca. 50%. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststofmembranen voor de afdichting van utiliteitsgebouwen, distributiecentra en grote dakvlakken van overige gebouwen.


Mede hierdoor vormt Hollanddak niet enkel geografisch maar ook qua specialiteit van type dakbedekking een sterke aanvulling op de aannemersactiviteiten van Tectum Group in België, waar de focus vooral ligt op EPDM en bitumineuze dakdichtingsmaterialen, onderhoudswerkzaamheden, geventileerde gevelprojecten en balustrades op daken.


Hollanddak zal niet enkel in Nederland verdere stappen zetten maar ook een nog actievere rol op de Belgische markt gaan spelen. Na de ontplooiing van dakdichtingswerkzaamheden in Oost-Europa met o.a. Tectum Dekkers in Polen is dit een nieuwe stap in de buitenlandse expansie van Tectum Group.
 

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam