Wienerberger Expo vernieuwd

Bedrijfsnieuws Wienerberger Expo

De showroom van Wienerberger in Zaltbommel onderging een complete make over. De vernieuwde Wienerberger Expo vormt op 500 m2 de inspirerende etalage van keramische bouwmaterialen. Professionals in bouwen en architectuur kunnen er een grote variëteit aan kleuren, vormen en texturen combineren voor een compleet gevel- en dakbeeld. De Expo biedt de totale beleving: kijken, aanraken, vergelijken en combineren. De Expo is keramisch expertisecentrum en ontmoetingsplek voor de sector in één en is op afspraak op werkdagen geopend.

 

De Expo geeft een helder overzicht van wat mogelijk is voor bouwprojecten, dat maakt kiezen makkelijk. Dragers van de Wienerberger Expo zijn de keramische wereldmerken Terca, Koramic en Porotherm. De Expo toont alle kleuren en formaten gevelbakstenen en -strippen, alle vormen en kleuren dakpannen, het complete overzicht raamdorpels met hulpstukken en binnenmuurstenen. Voor architecten en bouwprofessionals zijn ter plekke online tools beschikbaar.

 

Als keramisch expertisecentrum biedt de Expo ook een blijvend actueel overzicht van de mogelijkheden in keramisch bouwen. Er zijn onder meer opstellingen met keramische passiefbouw, na-isoleren van buitengevels (met baksteenstrippen), prefab muurelementen en  slanke bouwtoepassingen. Tanja Bongers, marketing manager Wienerberger: “Onze ambitie reikt ver: we maken van de Expo dé ontmoetingsplaats voor kennis en keuze van keramische bouwmaterialen, op het niveau van product en project. De Expo integreert producten en toepassingen voor gevel, dak, binnenmuur en openbare ruimte.”

 

Duurzaamheid stimuleren

 

Wienerberger wil duurzaamheid in bouw en vastgoed stimuleren als vorm van verantwoord ondernemen. Duurzame, keramische bouwproducten creëren toegevoegde waarde voor mens en maatschappij. De Expo sluit op die ambitie aan en brengt toepassingen in beeld en stimuleert het gesprek. Om inspiratie op te doen en keuzes te maken is de Wienerberger Expo in Zaltbommel op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag. De ruimte is ook uitermate geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en themasessies. Een brochure geeft alvast een eerste indruk van de Expo, deze kan per mail bij het bedrijf worden aangevraagd.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam