Volledig gamma dakoplossingen onder één dak

Afbeelding bij nieuwsbericht
 
 
 
 

 

15 november 2018

Als grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa kan de BMI Group – met Decra, Icopal, Monier en Klöber – natuurlijk niet ontbreken op Belgian Roof Day. Met hun totaalpakket aan daksystemen hebben de dochterondernemingen voor elk dak de gepaste oplossing in huis.


Decra® biedt een ruime keuze in stalen dakpannen voor daken met een helling vanaf 12°. De pannen zijn licht in gewicht, hebben een hoge stormweerstand en een waterdichte afdekking, zijn inbraak- en vandalismeveilig en kunnen in korte tijd geplaatst worden. Voor een dak met exclusief karakter is het type Decra® Elegance afgewerkt met een duurzame uv-bestendige poedercoating verkrijgbaar in fraaie matte of glanzende kleuren. De geluidwerende dakpan Decra® Elegance Acoustic is dan weer uniek in haar soort. Dankzij haar dubbelwandige gelamineerde stalen kern zorgt ze voor een zeer sterke geluidsreductie en een veeleisend comfort. Het nieuwste type dakpan, Quadro by Icopal, heeft een moderne en strakke uitstraling voor hedendaagse woningen. Het systeem kan gemakkelijk geplaatst worden en weegt slechts 1/7de van een betonnen dakpan. Dit maakt Quadro by Icopal ideaal voor het waterdicht maken van elk hellend dak.


Icopal presenteert Parafor Solo GS NOx-Activ. Deze betrouwbare dakbaan uit SBS-elastomeerbitumen zuivert de lucht van vervuilende NOx-deeltjes. De afwerking met Noxite-korrels werkt onder invloed van uv-stralen als katalysator en breekt vervuilende stoffen af. Zo kunnen bedrijven, maar ook particulieren op eenvoudige wijze een bijdrage leveren aan een schone en duurzame wereld. Voor dakrenovatie stelt Icopal Thermosolo GS voor. Overlagen van oude dakbedekking is met deze flexibele toplaag zeer eenvoudig. De speciale onderzijde garandeert een uitstekende hechting en zorgt voor permanente dampdrukverdeling. Blaasvorming tussen oude en nieuwe dakbedekking is zo uitgesloten.


Op de stand van Monier pakt BMI Group uit met een dakpaninnovatie van formaat. Want ook al ziet de nieuwe DNH-V er op het eerste gezicht hetzelfde uit als het succesmodel DNH; Monier heeft stevig gesleuteld aan de essentiële details. De DNH-V heeft zo dezelfde stijlvolle uitstraling als zijn voorganger, maar is een onbetwiste nummer één op het vlak van techniek en snelheid in plaatsing.
 

Het dampscherm WALLINT® T100 SK² (klasse E3 volgens TVN 251) van Klöber is ideaal om onder PIR/PUR-sarkingisolaties te gebruiken. Het kent een hoge dampdiffusieweerstand (Sd-waarde) dankzij zijn alucachering, een zeer goede luchtdichtheid dankzij de verlijming van twee geïntegreerde zelfklevende banden, een uitzonderlijke weerstand tegen scheuren tot 950 N/5 cm en is perfect resistent tegen slagregen.


Bezoek de verschillende stands van BMI Group op 30 november:

Decra: stand 31
Icopal: stand 25
Monier: stand 81
Klöber: stand 24
 

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam