In Roof Belgium vindt u elke maand een breed scala aan onderwerpen over de ontwikkelingen en technieken op het vakgebied daken en is daarmee toonaangevend voor de dakenbranche.
De redactie heeft zich tot taak gesteld vakgerichte informatie ter kennis te brengen bij een brede lezerskring die beroepshalve is betrokken bij besluitvorming, ontwerp of andere werkzaamheden met betrekking tot het dak.
Roof Belgium weet zich omgeven door een keur van specialisten die binnen gezaghebbende organisaties en toonaangevende bedrijven de ontwikkeling van de dakenbranche nauwgezet volgen en mede richting geven.
Laatste nieuws uit de dakenbranche

Wat komt er in de volgende uitgave?

Inhoudsopgave
Roof Belgium 2000

Uitgever: Dirk Lindeman.
Hoofdredacteur: Gunther Guinée

Roof Belgium wordt maandelijks gratis verspreid in een oplage van ruim 16.000 exemplaren onder een van te voren door de uitgever vastgestelde doelgroep van opdrachtgevers en verwerkers binnen de dakenbranche. Abonnementen zijn gratis aan te vragen indien u binnen deze doelgroep valt.
Middels het invullen van uw bedrijfsgegevens krijgt u automatisch met ingang van de volgende uitgave uw gratis 'Roof Belgium' in de bus.

Indien u geïnteresseerd bent om 'Roof Belgium' als advertentie-medium te gebruiken, kunt u onze advertentietarieven aanvragen.

Kies voor verdere informatie hier:
Inhoudsopgave Roof Belgium 2000
Inhoudsopgave Roof Belgium 1999
Inhoudsopgave Roof Belgium 1998
Inhoudsopgave Roof Belgium 1997
Inhoudsopgave Roof Belgium 1996
Inhoudsopgave Roof Belgium 1995
Inhoudsopgave Roof Belgium 1994
Inhoudsopgave Roof Belgium 1993
Inhoudsopgave Roof Belgium 1992

Roof Belgium frans

Terug naar DakWeb