Zoeken

2e Dakcursus Platte Daken 2023 succesvol afgerond

Op 14 juni 2023 hebben 19 deelnemers de Dakcursus Platte Daken succesvol afgerond en het diploma hiervoor in ontvangst genomen. 

Na 6 intensieve cursusdagen - met verschillende praktijk onderdelen - waarin alle facetten van platte daken aan de orde zijn gekomen, kunnen de deelnemers hier met recht trots op zijn. Gefeliciteerd!

De totale cursus is door de deelnemers weer met een mooie 8 gewaardeerd. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. 

De exclusieve sculptuur De 𝗗𝗮𝗸𝗰𝗼𝗻𝗻𝗮𝗶𝘀𝘀𝗲𝘂𝗿 - voor de deelnemer met de hoogste score - hebben we aan Jerry van Amerongen van Daktec (drachten) mogen overhandigen. Proficiat Jerry! 

Eervolle vermeldingen zijn er voor Nicky Parren van Verkoelendak Nederland en Koen Rutten van GR8 Roofs. Een mooie prestatie! 

De eerstvolgende Dakcursus Platte Daken start op 06 september 2023. 

De Dakcursus Platte Daken is vooral bedoeld voor instromers en doorstromers in de dakbedekkingsbranche en voor medewerkers van corporaties, gemeenten en aannemers die in relatief korte tijd veel kennis willen vergaren over alle facetten van het platte dak. 
 

Meer informatie over deze en andere cursussen kunt u terugvinden op onze site www.bdaopleidingen.eu of door telefonisch contact: 085 487 1910

Foto bovenaanbericht, van links naar rechts: Daan de Mooij, Koen Rutten, Nicky Parren, Paul Verkaik en Jerry van Amerongen

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren