Zoeken

Aantal DUBOkeurmerken voor IsoBouw-producten verdubbeld

IsoBouw heeft het aantal DUBOkeurmerken voor haar isolatiesystemen verder uitgebreid. Tot nu toe beschikte IsoBouw over het DUBOkeur voor de SlimFix dakelementen, de plat dak isolatieplaten ThermoTop en PolyTopHR Flex en het nieuwe gevelisolatiesysteem SlimFort.

NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie) heeft de goede prestatie op milieugebied van de EPS-producten van IsoBouw nu ook aantoonbaar bewezen voor de dakelementen SlimFixXT, SlimFix Riet, SlimFixXT Riet+, SlimFix Spoor en SlimFixXT Passief.

Alle genoemde producten zijn door NIBE vergeleken met andere isolatieproducten in dezelfde toepassing. Het resultaat hiervan is dat de IsoBouw-producten worden beoordeeld als één van de beste dubokeuzes met de beste milieuprestaties.

Door het Dubokeurmerk wordt investeren in de toepassing van deze producten fiscaal aantrekkelijk. In het kader van de Milieu Investeringsaftrek (MIA) bestaat voor opdrachtgevers de mogelijkheid de kosten voor deze isolatiematerialen in mindering te brengen op de fiscale winst (27% van de investering). Dit geldt zowel voor toepassing bij nieuwbouw als bij renovatiewerken.

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval juni 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren