Zoeken

ADAKTIS gaat verder als Van Venrooy Dakbedekking.

ADAKTIS Dakwerken was 50 jaar een begrip in de noordelijke provincies. Een goed bedrijf dat stond voor kwaliteit, degelijkheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. Door een samenloop van omstandigheden is het bedrijf de afgelopen jaren in een neerwaartse spiraal beland. Van Venrooy Dakbedekking, met vestigingen in Hoogeveen, Apeldoorn en Almere, heeft op 21-03-2017 het failliete bedrijf overgenomen. Door deze overname zal de dienstverlening aan de klanten van ADAKTIS gecontinueerd blijven.

ADAKTIS was altijd een zeer gerespecteerde collega in het Noorden van Nederland en werd gezien als een gedegen bedrijf met betrokken en goed opgeleide vakmensen. Door de overname zorgen wij ervoor dat er voor u, als opdrachtgever van ADAKTIS, praktisch niets verandert. U blijft verzekerd van dezelfde betrokkenheid, service, kwaliteit en vakmanschap. Door de overname zorgt Van Venrooy er ook voor dat de werkgelegenheid en het vakmanschap in de noordelijke provincies niet verloren gaat. Een groot deel van het personeel zal direct overgenomen worden. Maar wij hopen uiteraard dat de organisaties en gemeenten in het Noorden de overname ook een warm hart toedragen, zodat we meer vakmensen een goede toekomst kunnen bieden.

Voortaan zal ADAKTIS verdergaan als Van Venrooy Dakbedekking, vestiging Groningen. Oud-directeur Anne Hoekstra blijft, in een nieuwe functie, uw eerste aanspreekpunt en helpt daarnaast de overgang in goede banen te leiden. Alle lopende activiteiten en onderhoudscontracten zetten we voort zoals u gewend bent.

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval juni 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren