Zoeken

All-up lanceert eendaagse training aanhangerkraan

In de steeds specialistischer wordende hijsmarkt is de ‘aanhangerkraan’ een veelbesproken item. “Discussies wegnemen en gekwalificeerd personeel leveren”. Voor het Almelose All-up voldoende aanleiding om samen met BLOM opleidingen in Hengelo een op maat gesneden training te ontwikkelen, afgesloten met het wettelijk verplichte certificaat.

De kranen die All-up op de markt brengt (Klaas Aluminium hijskranen) nemen zowel in aantal als in omvang steeds verder toe. Met name de aanhangerkraan (capaciteit minder dan 10 T/M) mag zich in een sterk stijgende belangstelling verheugen. Ard Nijkamp, directeur van All-up: ‘Wij willen onze klanten een compleet pakket bieden. We verkopen dus niet alleen een kraan, maar focussen ons ook op service en onderhoud en nu dus ook op veiligheid. Vandaar dat we met BLOM opleidingen een op maat gesneden training Veilig hijsen hebben ontwikkeld, specifiek voor de aluminium hijskranen. Aspecten die aan de orde komen zijn onder andere het veilig werken met de kraan, het aanslaan van lasten en het werken met toebehoren. Ook preventief onderhoud en het oplossen van kleine storingen passeren de revue.’ De theorie- en praktijkdag wordt afgesloten met een 5 jaar geldig certificaat.

De training is erkend door het Scholingsfonds Bouwbedrijf.

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval juni 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren