Zoeken

ALPROKON LANCEERT NIEUWE DESIGNLIJN: ‘de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit’

Barendrecht, 6 juli 2023 

Alprokon, dé leverancier van hoogwaardige en veilige deuroplossingen, kondigt met trots de introductie aan van hun nieuwe Designlijn. Deze nieuwe productlijn brengt esthetiek en functionaliteit op ongekende wijze samen, waardoor deuren en doorgangen niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, maar ook een verfijnde uitstraling hebben die past bij elke moderne omgeving.

Elke ruimte een bijzonder detail

De Alprokon Designlijn is het resultaat van jarenlange innovatie en vakmanschap. Met oog voor detail en gevoel voor stijl hebben de ontwerpers van Alprokon een reeks deurnaalden ontwikkeld die perfect passen bij de hedendaagse architectuur en interieurontwerpen. Of het nu gaat om commerciële gebouwen, kantoren, hotels, winkelcentra of residentiële woningen… De Alprokon Designlijn biedt verschillende producten met kleuropties die uit voorraad leverbaar zijn en voldoen aan de eisen van zowel ontwerpers als eigenaren.

Esthetisch verantwoord

Veiligheid is altijd een topprioriteit geweest voor Alprokon, en de Alprokon Designlijn is geen uitzondering. Juist in deze serie (uitvoering 19-1) is brand en rook geclassificeerd volgens de nieuwste normen. Elk product in de designlijn is zo ontworpen dat klanten erop kunnen vertrouwen dat hun eigendommen en deuren goed beschermd zijn, zonder concessies te doen aan het visuele aspect.

"Met de introductie van de Alprokon Designlijn zetten we een standaard op het gebied van esthetisch verantwoorde deuroplossingen", aldus Richard Snel, Directeur van Alprokon. "We ontwikkelen producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook in de huidige moderne architectuur toegepast kunnen worden. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten onder de indruk zullen zijn van de esthetische en technische mogelijkheden die Alprokon te bieden heeft."

Met maatwerk de juiste sfeer

Een van de meest opvallende kenmerken van Alprokon is de veelzijdigheid. Alprokon denkt graag mee bij het vinden van een passende oplossing voor elke situatie. Naast dat deurnaalden in allerlei kleuren geleverd kunnen worden, is het bijvoorbeeld mogelijk een extra logo, patroon of een speciale tekst op de deurnaalden te laseren. Met een breed scala aan afwerkingen, materialen en kleuropties kunnen klanten hun deur- en toegangsoplossingen aanpassen aan hun specifieke behoeften en ontwerpvoorkeuren. Alprokon biedt op maat gemaakte oplossingen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

De Alprokon Designlijn is nu beschikbaar en kan worden besteld via de erkende distributeurs van Alprokon. Voor meer informatie en om het assortiment te bekijken, kun je terecht op: https://www.alprokon.com/designlijn/

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren