Zoeken
{aantal_resultaten} Resultaten

ArboTechniek lanceert gratis app voor veilig en gezond werken

Vandaag lanceert ArboTechniek – het initiatief van de sociale partners en Wij Techniek gericht op veilig en gezond werken in de technische installatie- en isolatiebranches – een unieke app waarmee alle informatie over veilig en gezond werken letterlijk binnen handbereik is. De ArboTechniek Veiligheidsapp is gratis te gebruiken en wordt voortdurend geactualiseerd op basis van nieuwe ontwikkelingen in de branche en feedback van eindgebruikers.

Door de branche, voor de branche
De app is ontwikkeld door een ontwerpgroep bestaande uit – naast inhoudsdeskundigen en app-bouwers – een aantal vakmensen uit de techniek. Dankzij hun input is de app volledig toepasbaar voor technici die op het punt staan aan de slag te gaan in situaties die wellicht nieuw voor hen zijn. De app kan bovendien gemakkelijk gebruikt worden in verschillende techniekopleidingen.

Bondig en overzichtelijk
In de app staat informatie over veilig en gezond werken op een bondige en overzichtelijke manier weergegeven. Deze informatie is daarnaast voorzien van handige stappenplannen en heldere afbeeldingen, waardoor gebruikers niet voor verrassingen komen te staan als zij voor hen ongebruikelijke werkzaamheden gaan uitvoeren. Veilig en gezond werken wordt met de app van ArboTechniek gemakkelijker dan ooit.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren