Zoeken

Architecten en aannemers opnieuw het meest tevreden over VELUX

Voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn aannemers het meest tevreden over de dienstverlening van VELUX. Ook architecten waren in 2012 voor het derde jaar op rij het meest tevreden over VELUX. Dat blijkt uit de Marketing Score Card Klanttevredenheid Ruwbouw, het jaarlijks terugkerende klanttevredenheidsonderzoek van BouwKennis.

VELUX scoort bij architecten op alle aspecten hoger dan het marktgemiddelde, maar met name op innovativiteit, professionaliteit en meedenken met de klant presteert VELUX Nederland goed. Hier is vergeleken met 2011 tevens de meeste vooruitgang geboekt. Onder aannemers valt naast de sterke troeven kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid de hoge waardering voor innovativiteit het meest op. Vergeleken met 2011 zien aannemers ook dit jaar weer een duidelijke verbetering waardoor de tevredenheid van aannemers weer verder is toegenomen.

In het onderzoek voor de BouwKennis Marketing Score Card Klanttevredenheid Ruwbouw wordt onder architecten en aannemers jaarlijks de dienstverlening van toeleveranciers op verschillende aspecten gemeten. De top 5 is gebaseerd op de gemiddelde tevredenheid over een fabrikant. ""Net als voorgaande jaren zijn we ook dit jaar zeer trots dat architecten en aannemers het meest tevreden zijn over onze dienstverlening. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden en hebben daarom de afgelopen jaren veel nadruk gelegd op het verder professionaliseren van de VELUX organisatie. Het is dan ook extra waardevol als deze professionalisering wordt opgemerkt en het meedenken met klanten door architecten en aannemers wordt gewaardeerd,"" aldus Michel Sombroek, Algemeen Directeur van VELUX Nederland B.V.

Hoge investeringen in productinnovatie

Ook is men erg blij met de waardering voor onze innovatie-inspanningen. “In de afgelopen vijf jaar zijn de investeringen van de VELUX Groep in Research &

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren