Zoeken

Asbestos vakbeurs voor asbestsector

Vakbeurs Asbestos is in 2015 voor de eerste maal georganiseerd. De unieke focus op de integrale branchekolom bleek een schot in de roos. Zowel deelnemende exposanten hebben zich direct verzekerd van standruimte op de komende Asbestos in april 2016. Hun succes én de bezoekersbeleving hebben geleid tot een tweede editie. De asbestsector zal zo goed als voltallig acte de préséance geven. Gezien de toonaangevende rol van Nederland in de internationale asbestsector is veel belangstelling uit internationale kringen te verwachten. De vakbeurs voor de professionele asbestketen verenigt techniek, kennis en regelgeving op een hoogwaardig podium.

Het volledige palet aan brancheverenigingen, betrokken overheid en kennisinstituten neemt deel aan Asbestos 2016. Brancheverenigingen en –instituten verlenen Asbestos 2016 een breed en stevig draagvlak, aldus Jan de Klerk van Exhibitions Rotterdam Int. Onder de bezoekers verwacht Asbestos veel opdrachtgevers uit woningbouw, utiliteit, industrie en overheden in hun rol als eigenaar/beheerder, vergunningverlener en toezichthouder. De asbestbranche kent een hoog professioneel niveau en valt op door het innovatieve vermogen. Asbestos’2016 de 2e editie wordt gehouden op 6 en 7 april 2016 Ahoy Rotterdam. Volgende edities: april 2018 en vervolgens elk even jaar.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval oktober 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren