Zoeken

Bergingen met zonnepaneel

Een berging die energie oplevert, De Groot Vroomshoop maakt het mogelijk met Zonne-energie Prefab Dakelementen (ZPD elementen). In samenwerking met Mijn Energiefabriek, Hak4t en Hakvoort Daglicht ontwikkelde het De Groot Vroomshoop ZPD elementen die bestaan uit een modulair brut aluminium draagframe van 3 x 2 m en daarop waterdicht geklemd 4 zonnepanelen. Het draagframe heeft aan de lange zijde een gezette regengoot met 80 mm kunststof uitloop.

De energieleverende berging verdient zichzelf terug. Zeker als een renovatieproject moet leiden tot ‘Nul op de Meter’, bieden extra vierkante meters zonne-energie uitkomst en helpt de berging de energiesprong te maken.

De eerste energieleverende bergingen zijn geplaatst in een renovatieproject in het Drentse Nieuw Buinen. Het is een product dat De Groot Vroomshoop blijft doorontwikkelen. In elk project wordt bekeken hoe ruimtewinning, gebruiksgemak en energieopbrengst zo optimaal mogelijk gecombineerd kunnen worden, binnen het beschikbare budget. De eerste energiesprong is gemaakt.

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren