Zoeken

Bestekservice van Nebiprofa vernieuwd

Nebiprofa heeft haar bestekservice vernieuwd, verduurzaamd en nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Naast STABU bestekteksten voor traditionele bitumineuze en kunststof daksystemen kunnen ook bestekteksten voor diverse typen Ecologisch verantwoorde daken, groendaken, gebruiksdaken en akoestische daken samengesteld worden. Via deze intuïtieve bestekservice kan men nu nieuwe producten opnemen zoals de energiebesparende IKO lightcatcher actieve daglichtkoepel en de luchtzuiverende Profatec ECO all-in-one duurzame dakbedekking.

Om de bestekservice zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, is deze zeer visueel ingericht. Op intuïtieve wijze kan zeer snel en eenvoudig het gewenste daksysteem geselecteerd worden. Omdat Nebiprofa totaaloplossingen biedt voor het platte dak wordt direct een complete bestektekst samengesteld met daarin alle componenten van een platdak constructie. De juiste ondergrond, isolatie en dakbedekking worden automatisch gegenereerd, waarbij het als extra optie mogelijk is om de STABU bestektekst uit te breiden met diverse dakdetails.

Eén van de uitbreidingen binnen Nebiprofa’s bestekservice is het onderdeel ‘ECO daken’. Met de toenemende eisen op het gebied van duurzaam bouwen, biedt Nebiprofa verschillende oplossingen voor het ecologisch en energie-efficiënt inrichten van ieder dak. Het aanbod hierin varieert van hitte reflecterende en luchtzuiverende dakbedekking (Spectraplan TPE en Profatec ECO) tot energiedaken (IKO solar) en energiebesparende daglichtkoepels (IKO lightcatcher). De verschillende opties voor een duurzaam dak kunnen nu met enkele drukken op een knop ook worden opgenomen in het bestek.

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren