Zoeken

Centrosolar levert zonne-energiesystemen voor BDA Dak- en Gevelopleidingen

Centrosolar Benelux, dochteronderneming van de Duitse leverancier en producent van PV-systemen Centrosolar AG, levert zonne-energiesystemen voor de zonnestroomcursussen van BDA Dak- en Gevelopleidingen. BDA biedt opleidingen en cursussen aan voor bouwkundigen die betrokken zijn bij ontwerp, uitvoering, onderhoud en beheer van gevels en daken. Erik de Leeuw, Commercial Director van Centrosolar Benelux: “Een gedegen opleiding is van groot belang om de kwaliteit van zowel de daken als de zonne-energie-installaties te kunnen waarborgen.”

Opleidingen op het gebied van zonne-energie-installaties worden steeds belangrijker volgens Erik de Leeuw van Centrosolar Benelux: “Met de stijgende vraag naar zonnepanelen stijgt ook het aantal installateurs, dat overgaat op de installatie van zonne-energiesystemen. De vraag naar kennis over de correcte installatie van zonne-energiesystemen neemt dus ook toe. Daarom investeren wij zelf in de opleiding van installateurs van Centrosolar-panelen en leveren wij ons Ceniq montagesysteem nu ook aan BDA Dak- en Gevelopleidingen.”

BDA Dak- en Gevelopleidingen is gelieerd aan het BDA Keuringsinstituut 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren