Zoeken

CPE Nederland neemt Keromat over

CPE Nederland neemt per heden het in Emmen gevestigde bedrijf Keromat over. Daarmee is de vierde vestiging van CPE Nederland een feit! Met de overname van Keromat is CPE nu ook vertegenwoordigd in het noorden van Nederland.

Keromat is een gespecialiseerde dakhandel die sterk groeiend is in omzet (4,2 miljoen euro) en die haar klanten voorziet van een breed en compleet assortiment dakmaterialen. Het Firestone RubberGard gamma speelt er nu al een grote rol en zal nog verder worden uitgebouwd in de regio.

Alle medewerkers van Keromat blijven in dienst en de dagelijkse leiding blijft in handen van Bernhard Kerkdijk. “De aansluiting bij een sterke groep als CPE Nederland biedt een grotere garantie op continuïteit en biedt diverse voordelen en synergiën op het vlak van inkoop, automatisering en administratie”, vertelt Bernhard. “Wij kunnen ons nu focussen op onze kerntaken en onze klanten nog beter bedienen. Keromat zal met een grote mate van zelfstandigheid haar werkzaamheden blijven uitvoeren. Wij blijven onze klanten centraal stellen.”

Zoals bekend is CPE Nederland een samenwerking tussen Tectum Group (België) en Msquared Groep (Nederland). De directie van CPE Nederland verwacht veel synergie bij deze overname en is ervan overtuigd dat dit de groei van Keromat en dus ook van CPE Nederland zal bevorderen! Deze overname past uitstekend in het streven van CPE om binnen enkele jaren een dekkend netwerk op te zetten in de Nederlandse markt.

FOTO: V.l.n.r.: Huberto van der Schuit (MSQ), Bernhard Kerkdijk (Keromat), Gerrie Kerkdijk (Keromat), Geert-Jan Vogels (Tectum Group)

erfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwooltotaal dakconcept

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren