Zoeken

CRH Bouwmaterialen en Michael Boogerd samen in actie voor Alpe d’HuZes

CRH Bouwmaterialen fietst 7 juni tijdens de Alpe d’HuZes met twee teams bergopwaarts tegen kanker onder de naam CRH/Alpe du BEST. Voormalig topwielrenner Michael Boogerd is aangetrokken als ambassadeur op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Algemeen directeur Peter Stravers gaat samen met Michael Boogerd zes keer de Alpe d’Hues bedwingen. Deze sportieve uitdaging is onderdeel van een bedrijfsbreed mvo-programma dat de gezondheid van medewerkers en maatschappelijke participatie combineert. Doel: € 200.000,- inzamelen voor het KWF.

Landelijke inzet

Met 73 bouwmaterialenvestigingen door heel Nederland voor professionals in de bouw beschikt CRH Bouwmaterialen over een ideaal landelijk netwerk. Dit wordt niet alleen ingezet om aannemers en zzp’ers optimaal te voorzien van bouwmaterialen, maar ook om goede doelen gerelateerd aan kankerbestrijding te ondersteunen. De collega’s van BBN, BMN, Bakker Nijboer, Cementbouw, DeBoo, Elfrings, Erven Feenstra, NVB Ubbens, Stoel Van Klaveren, StucGoed en Van Neerbos zetten zich dan ook met hart en ziel in voor KWF, Roparun, Kika en natuurlijk Alpe d’HuZes. Zo staan er collecteboxen aan de balie en is voor alle relaties een speciale Actiekrant gemaakt waarvan de advertentieopbrengst volledig naar Alpe d’HuZes gaat. Daarnaast organiseert CRH Bouwmaterialen op acht locaties in Nederland spinning clinics onder leiding van Michael Boogerd (zie fietsenmetmichael.nl). Volg Peter Stravers en de teams op deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl, kies tab ‘meest succesvol’, kies Peter Stravers.

Goed ondernemer- en werkgeverschap

CRH Bouwmaterialen voert een actief beleid op het gebied van Health &

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren