Zoeken

Dak C1000 Gorredijk los door storm

Hulpdiensten hebben supermarkt C1000 in Gorredijk ontruimd en de omgeving afgezet, omdat het dak van de winkel los dreigt te raken.De supermarkt en een nabijgelegen sportschool en garagebedrijf zijn ontruimd. Een gebied van zo'n 100 bij 100 meter rondom de winkel aan de Badweg is afgesloten voor personen en verkeer. Aanvankelijk was er een melding van brand in het pand, meldde de Leeuwarder Courant, maar daar blijkt geen sprake van. De brandweer vermoedt dat koelgassen van een losgewaaide airco-unit voor rook zijn aangezien. Het dak van de winkel los dreigt te raken door aanhoudende rukwinden.

Schade

De zeer zware storm die Nederland maandag teistert, zorgt in het hele land voor overlast en schade door ontwortelde bomen en rondvliegend materiaal. De wind laat met name in het noordelijk kustgebied zijn spierballen zien. Op Vlieland wakkerde de storm rond het middaguur gemiddeld aan tot orkaankracht (12 Bft uit WZW), met daarbovenop windstoten tot 152 km per uur.

BRON: Levensmiddelenkrant.

Zie hier foto's.

Triflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren