Zoeken

Dak Event 2012 belooft happening te worden

Op 10, 11 en 12 januari 2012 zal in het Nieuwegeins Business Centre (NBC) de vijfde editie van de tweejaarlijkse dakenbeurs Dak Event worden georganiseerd. Deze beurs, die wordt georganiseerd door Dirk Lindeman van Business to Business Concept uit Akersloot, is het belangrijkste platform voor de dakenbranche om nieuwe ontwikkelingen te tonen en om kennis uit te wisselen. Het aantal inschrijvingen groeit gestaag en daarmee belooft de Dak Event 2012 weer een happening te worden voor de dakenbranche.

Het dak is volop in beweging. Nieuwe regelgeving leidt tot innovaties. Het besef dringt bovendien door dat het dak een rol kan spelen in het oplossen van tal van maatschappelijke problemen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de wateroverlast waar de stad Rotterdam mee te kampen heeft. De gemeente zet groendaken in om het water op het dak te bufferen. Ook voor o.a. het opwekken van zonne-energie en het creëren van een aangename leefruimte biedt het dak uitgelezen mogelijkheden. Tijdens de beurs zullen al deze onderwerpen de revue passeren.

In de jaren van haar bestaan is de Dak Event uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de dakenbranche. Er is geen andere beurs die zich zo specifiek en zo gericht bezighoudt met de ontwikkelingen binnen de dakenbranche. Natuurlijk staan de ontwikkelingen niet stil en daarom zal op deze editie van de beurs met name aandacht worden besteed aan de ‘hot items’ van dit moment: energiedaken, groendaken en dakrenovatie. Wil men deze moeilijke economische tijden het hoofd kunnen bieden, is het van het grootste belang op deze gebieden de boot niet te missen.

Horecapleinen

Net als de voorgaande edities wordt de beurs verzorgd volgens de full service formule. Exposanten en bezoekers van de beurs kunnen in alle rust met elkaar bijpraten. Men wordt op de stand voorzien van drankjes en hapjes. De standhouder hoeft zijn stand niet te verlaten voor de avondmaaltijd. Op de beursvloer staan namelijk diverse Horecapleinen waar ook het avondeten gehaald kan worden. Op deze Horecapleinen worden diverse gerechten geserveerd. Exposanten kunnen met hun klanten plaatsnemen op een van de terrassen op een Horecaplein.

Bouwen aan de toekomst

Dak Event 2012 is bouwen aan de toekomst. De kansen liggen voor de dakenbranche in de ontwikkeling van systemen voor energiedaken en groendaken, en een sterkere focus op renovatie. Met de veranderingen op het gebied van regelgeving (denk bijvoorbeeld aan de aanstaande tilnormen en het nieuwe Bouwbesluit) blijft de dakenbranche continu in beweging. De nieuwste ontwikkelingen zullen tijdens de beurs worden getoond en zo nodig gedemonstreerd. Exposanten worden in staat gesteld hun eigen relaties uit te nodigen middels het uitgekiende uitnodigingenbeleid dat inmiddels kenmerkend is voor de Dak Event. Zo zijn de exposanten verzekerd van een gericht publiek. De NBC Nieuwegein is goed te bereiken en biedt ruime gratis parkeergelegenheid.

Triflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren