Zoeken

Dak Event 2014 van start

Vandaag gaat de dakenbeurs Dak Event 2014 van start. Deze vakbeurs voor de dakenbranche vindt van 21 t/m 23 januari 2014 plaats in het Nieuwegein Business Centre (NBC). De organisatie is in handen van Lindeman Events uit Alkmaar. Tijdens deze zesde editie van deze gespecialiseerde dakenbeurs zal opnieuw middels het bekende full service concept een prettige en comfortabele ambiance worden gecreëerd, waarbinnen exposanten optimaal in de gelegenheid worden gesteld met bestaande en nieuwe klanten zaken te doen.

De dakensector blijft volop in beweging. De actuele marktontwikkelingen maken het steeds belangrijker om sterk te staan: dit betekent niet alleen het opereren vanuit een goede en efficiënte organisatie, maar ook om nieuwe klanten te werven en de bestaande klanten op een juiste manier onderhouden. Beursdeelname is zoals bekend het meest complete marketinginstrument om extra omzet en naamsbekendheid te genereren.

Speerpunt van Dak Event 2014 zal het bouwen aan de toekomst zijn. Hierbij komen de actuele thema’s aan bod, zoals bijvoorbeeld energievoorzieningen op het dak en milieuvriendelijke materialen en technieken. De renovatie van het dak (waaronder isolatie en naisolatie) blijft met de stagnerende nieuwbouwmarkt en de nieuwe eisen zoals geformuleerd in Bouwbesluit 2012 een hot item. Ook kennisoverdracht en opleiding zijn in deze tijden, waarin veel kennis en know how dreigt weg te vloeien, van essentieel belang.

Onder de exposanten bevinden zich de toonaangevende leveranciers op het gebied van dakbedekking, dakmaterialen, gereedschap, veiligheidsvoorzieningen, isolatie, zonne-energie, daglichtvoorzieningen, etc. op zowel het platte als het hellende dak. Ook zullen brancheorganisaties en opleidingsinstituten present zijn waarmee o.a. aandacht wordt gegenereerd voor opleidingen en de bepalingen voor veilig en gezond werken zoals die in de CAO zijn verwoord. Zo legt Dak Event 2014 een basis voor toekomstige ontwikkelingen.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren