Zoeken

Dakbrand in Almere

Vrijdagavond 23 januari 2015 rond 20.15 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand in de Hoornstraat in Almere. De brandweer is uitgerukt met twee bluseenheden en een hoogwerker, omdat het om een dakbrand zou gaan.Ter plaatse heeft de brandweer de voordeur van de woning ingeramd om een eventuele binnenbrand te blussen. De brand bleek echter alleen in het dak te woeden. Vanwege de flinke rookontwikkeling is er opgeschaald naar het sein middelbrand. Hierop zijn de bewoners van de drie omliggende huizen uit hun woningen gehaald.

De brandweer is met water het dak opgegaan om de brand te blussen. De hoogwerker heeft op de busbaan stand-by gestaan om eventuele assistentie te verlenen. De brandweer heeft een deel van het dak gesloopt om de brandhaarden in het dak te bestrijden. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen, wel kwam er voor de zekerheid een ambulance ter plaatse. De schade aan de woning is dusdanig dat de bewoners vanavond niet kunnen terugkeren naar hun woning.

BRON: HV-Almere

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren