Zoeken

Dakdekkerbedrijf Sluyer wint Daktopper 2011

Tijdens Dak Event 2011 is vandaag de winnaar van de Daktopper 2011 bekend gemaakt. Dakdekkerbedrijf Sluyer bv uit Vriezenveen ging er met de prijs vandoor. Het bedrijf wint de prijs met een werkbak met een uitklapbaar hekwerk, die de collectieve valbeveiliging behelst. Met deze vinding biedt het bedrijf een oplossing voor zowel het valgevaar als de fysieke belasting. Een eervolle vermelding was er voor Gebr. Janssen te Beugen die een geheel eigen aanpak ontwikkelde gericht op veiliger werken: ‘Ben met je vak bezig’. Dakdekkerbedrijf Verkoelen Weert won met haar dakrandbeveiliging voor kleine (onderhouds)werken de Aanmoedigingsprijs.

De Daktopper is de Arboprijs van de dakbedekkingsbranche. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van TNO, Laemers Arbo Consult, de Stichting van de Arbeid en de winnaar van de Daktopper 2009 Kewodak. Directeur Gerard Sluyer kreeg de prijs tijdens de Dak Event uitgereikt door juryvoorzitter Cees Woortman van VEBIDAK.

Tijdens de uitreiking werd tevens uitgebreid stilgestaan bij de tilnorm die per 1 januari 2012 in de dakenbranche van kracht is gegaan.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren