Zoeken

Dakmeesters lanceren praktisch werkboek renovatie hellende daken

Stichting Dakmeester en TNO hebben tijdens Building Holland het werkboek 'Resultaatgericht samenwerken bij renoveren en onderhouden van hellende daken' gepresenteerd. Op 31 maart overhandigde Dick Keus, Senior bedrijfsadviseur van TNO Bouw, het eerste exemplaar van dit werkboek aan Jan Willem van der Groep, Programmamanager Energiesprong Platform 31 Duurzaam Gebouwd. Het praktische werkboek vormt een leidraad voor dakdekkers en hun ketenpartners om onderhoud en renovatie van hellende daken op een gestructureerde en resultaatgerichte manier uit te voeren.

Resultaatgericht samenwerken bij renoveren en onderhouden van hellende daken is bestemd voor directie en kadermedewerkers van dakdekkers en hun partners in de gehele keten. Het werkboek is gebaseerd op 'Leidraad Resultaatgericht Samenwerken bij Investeren en Onderhouden', in 2013 uitgegeven door Onderhoud NL, TNO en SBR. De deelnemers van Stichting Dakmeester hebben kennisgemaakt met het 10 stappenplan uit dit boek en de eenvoud ervan omarmd. Daarom is het initiatief genomen deze basis te vertalen naar een specifiek werkboek voor hellende daken. Het werkboek is tot stand gekomen als resultaat van een Technologie Cluster in het kader van het TNO MKB programma. Hiervoor heeft TNO intensief samengewerkt met Woningstichting Wageningen en met de deelnemers van Stichting Dakmeester.

 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren