Zoeken

Dakspecialist Msquared Groep verlengt samenwerking met Unica Schutte ICT

Dakspecialist Msquared Groep en Unica Schutte ICT hebben hun samenwerking verlengd. Met de ondertekening van een nieuwe overeenkomst blijft Unica Schutte ICT ook de komende jaren de ICT-partner van de investeringsmaatschappij, die tevens aan haar bedrijven die actief zijn in de dakenbranche ondersteunende diensten verleent.

Msquared Groep is een holding van acht bouwbedrijven, gespecialiseerd in de realisatie en het onderhoud van daken. Vanuit de holding worden alle ondersteunende diensten geleverd aan de acht bouwbedrijven, waarbij ook ICT centraal ondersteund wordt. In het faciliteren van de centrale ICT-voorzieningen wordt Msquared al jaren bijgestaan door Unica Schutte ICT, die het ICT-platform levert en de tweedelijns ondersteuning verzorgt voor de complexere ICT-uitdagingen. Msquared verzorgt zelf de eerstelijns ondersteuning vanuit een eigen centrale Servicedesk.

Als onderdeel van de vernieuwde overeenkomst wordt de huidige ICT-omgeving van Msquared en haar aangesloten bedrijven de komende periode volledig vernieuwd. Ook de verbindingen tussen de vestigingen, de mobiele en vaste telefonie en mobile device management zijn onderdeel van de dienstverlening van Unica Schutte ICT. Huberto van der Schuit is als financieel directeur werkzaam bij Msquared, en is blij met de verlenging van de samenwerking. “Wij zijn door Unica Schutte ICT altijd goed geadviseerd in onze ICT-keuzes. Door onze jarenlange samenwerking is een uiterst prettige relatie ontstaan. Nu we de overeenkomst hebben verlengd, kunnen we verder bouwen aan toekomst vaste ICT-voorzieningen voor onze organisatie en de aangesloten bedrijven.”

Uiteraard is ook Mark Lacroix, Sales Manager van Unica Schutte ICT, blij met het vertrouwen dat Msquared haar ICT-partner geeft: “De samenwerking met Msquared is een goed voorbeeld van een lange termijn relatie zoals wij die graag met onze klanten aangaan. Wij zijn blij dat we Msquared en de aan haar gelieerde bedrijven ook de komende jaren kunnen blijven faciliteren in het verder professionaliseren van hun ICT-voorzieningen.”

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren