Zoeken

De Groot Vroomshoop behaalt certificaat MVO Prestatieladder niveau 3

De Groot Vroomshoop heeft de certificering van de MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) prestatieladder niveau 3 behaald. Op 24 augustus ontving zij het certificaat uit handen van Corina de Vries van DNV (Det Norske Veritas). Op dit moment zijn er circa 70 bedrijven in Nederland gecertificeerd voor deze ladder. De Groot Vroomshoop is in haar branche de eerste in Nederland.

Dit certificaat volgt op het onlangs behaalde CO2-Bewust certificaat Niveau 4.

Volgens De Groot Vroomshoop kan beleid pas maatschappelijk verantwoord zijn als het is opgesteld in overleg met diezelfde maatschappij. Daarom nam De Groot Vroomshoop interviews af bij zowel een representatie van zijn externe stakeholders, zoals leveranciers, klanten en regelgevende instanties, als ook een deel van zijn medewerkers. Op basis hiervan werden de MVO-visie en MVO-doelstellingen opgesteld.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ondernemen met aandacht voor de drie P’s: People (de mens), Planet (de planeet) en Profit (de winst). De Groot Vroomshoop voegt hier nog graag Proud (trots) en Pleasure (plezier) aan toe.

Eigenlijk betekent dit, dat met alles wat De Groot Vroomshoop doet binnen en buiten het bedrijf, er na gedacht wordt of dit gevolgen heeft (zowel positief als negatief) voor haar medewerkers, leveranciers, klanten en iedereen die verder bij De Groot Vroomshoop betrokken is.

Aandacht voor mens en milieu is een belangrijk uitgangspunt in de bedrijfsvoering. Zorg hiervoor is voor De Groot Vroomshoop vanzelfsprekend.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren