Zoeken

Delft, Utrecht en Wageningen genomineerd voor verkiezing tot Solar City 2015

Nederlandse gemeenten en steden die volop zonne-energiesystemen toepassen en het gebruik van zonne-energie stimuleren maken dit jaar kans op verkiezing tot Solar City 2015. Deze verkiezing wordt georganiseerd in het kader van de promotiecampagne Solar Days. Een vakjury heeft vandaag 3 gemeenten genomineerd. Tijdens het Nationaal zonne-energie debat op 5 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

De nominaties voor de verkiezing van Solar City 2015 zijn bekend. Uit een groot aantal aanmeldingen zijn drie genomineerden geselecteerd: Delft, Utrecht en Wageningen. Deze drie gemeenten maken kans op de titel Solar City 2015. De genomineerden presenteren zich op 5 juni tijdens het Nationaal Solar Evenement in Nijmegen. Dan zal ook de uiteindelijke winnaar worden bekendgemaakt. Publiek is welkom en kan zich aanmelden via www.solardays.nl om aanwezig te zijn. 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren