Zoeken

Deltec Tape Asbest in de asbestsanering

Asbest is levensgevaarlijk wanneer asbestvezels vrijkomen en worden ingeademd. Mensen die in aanraking komen met asbest kunnen last krijgen van infecties aan de luchtwegen en niet te vergeten de kans op kanker neemt toe. Kortom: werknemers in de asbestsanering moeten extreem veilig te werk gaan. Deltec Tape introduceert een aantal kwalitatief hoogwaardige duct tapes speciaal voor de asbestsanering. Deze duct tapes hebben een ijzersterke kleefkracht. De duct tape laat niet los, waardoor er geen asbestvezels in de buitenlucht terecht komen.

Deltec Tape Asbest is ideaal voor het maken van containments. Deze plastic cabines worden gebruikt om direct vrijgekomen asbestvezels af te zuigen en op te vangen in filters. Zelfs bij zware onderdruk behoudt de tape haar kleefkracht. Ook voor het dichtplakken van asbestzakken en overalls is dit een veilige keuze. De tape is eenvoudig met de hand te scheuren zélfs met handschoenen aan. Werknemers hoeven hun handschoenen niet uit te doen en blijven ook zo weer buiten het bereik van schadelijke asbestvezels.

InSus BVBravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval november 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren