Zoeken

Dennis Moerings Area Sales Manager Flat Roof bij Kingspan Insulation

Dennis Moerings is per 1 mei bij Kingspan Insulation in dienst getreden als Area Sales Manager Flat Roof. Dennis heeft jarenlange ervaring in de daken- en isolatiebranche. Door het aanstellen van Dennis Moerings zet Kingspan Insulation opnieuw een stap in het uitbreiden van de organisatie.

De eisen ten aanzien van de energieprestaties van woningen en utiliteitsgebouwen worden steeds scherper en het toepassen van hoogwaardige isolatiematerialen wordt steeds belangrijker, ook op platte daken. Dennis is verantwoordelijk voor de positionering van hoogwaardige hardschuim isolatie in de plat dak markt, het inspelen op de wensen vanuit de markt en het onderhouden van klantcontact.

Kingspan Insulation produceert en verkoopt PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm®, Therma™, iSoEasy™ en Selthaan®. Kingspan Insulation is onderdeel van de Kingspan Group plc, die haar basis heeft in Ierland.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren