Zoeken

Derbigum breidt distributienetwerk uit

Voor de uitbreiding van het handelskanaal van Derbigum in Nederland kwam Royal Roofing Materials al snel in beeld vanwege de contacten vanuit het verleden alsmede het landelijke distributienetwerk. Royal was daarentegen op zoek naar nieuwe innovatieve producten die aansluiten op het huidige assortiment. Zo is begin dit jaar de samenwerking gestart.

In het voorjaar heeft Edwin Melis, sales manager handel van Derbigum, bij alle vestigingen van Royal een display met vloeibare waterdichtingsproducten voor platte daken geplaatst. Deze staan prominent in de shop of magazijn om zo aandacht van de klant te trekken maar ook om vraag te creƫren naar Derbigum producten. Klanten kunnen er nu terecht voor o.a. koudlijm, vloeibare waterdichting, isolatielijm, primers en mastiek.

Hierbij zijn de medewerkers van Royal uitvoerig op de hoogte gebracht van de toepassingen en mogelijkheden van deze liquids zodat zij de dakdekker verder goed kunnen informeren over Derbigum producten en hun toepassing. Naast het bestaande erkenninghoudersnetwerk zal het hoogwaardige assortiment van Derbigum nu ook beschikbaar zijn voor overig dakdekkend Nederland. In de tweede helft van dit jaar zal de samenwerking verder worden uitgebouwd.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren