Zoeken

Derbigum Nederland vernieuwt STABU Bestekservice

De STABU-bestekkenservice is een handige tool om het Derbigum concept van de producent, via de dakaannemer, naar de eigenaar gestalte te geven en elkaar te binden op bouwkundige, juridische, duurzame maar ook milieutechnische gronden. Via deze service wordt het juiste product geadviseerd aan architecten, bestekschrijvers, eigenaars, dakaannemers, e.d.

De bestekkenservice, toegankelijk via de website van het bedrijf, is nu gebruiksvriendelijker dan ooit. Onlangs werd de STABU-bestekkenservice helemaal vernieuwd en geüpdate. Hierdoor kan Derbigum Nederland zijn voorschrijvers een gebruiksvriendelijker systeem aanbieden. Wanneer men nu doorklikt naar de STABU-bestekkenservice, treft men een ingekort keuzemenu aan. Nadat hier het type ondergrond wordt aangevinkt, worden de constructies visueel weergegeven. Het systeem leidt zijn gebruikers op een betrekkelijk eenvoudige manier door het verdere keuzeproces heen. Dit verkleint de foutkans in de STABU-bestekken aanzienlijk. Het bestek toont vervolgens een compleet, kant-en-klaar daksysteem, door STABU goedgekeurd.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren