Zoeken

Derbilight® daglichtbuis voor platte daken

Derbigum®, de specialist in de waterdichting van platte daken en oppervlakken, brengt een nieuwe energiebesparende en milieuvriendelijke oplossing op de markt. Derbilight is een daglichtbuis speciaal ontworpen voor toepassing op platte daken. Het daglicht wordt opgevangen en in een afgesloten lichtbuis naar de werkplek geleid om deze op een efficiënte manier te verlichten. Zelfs bij een lage stand van de zon geeft het opgevangen daglicht een maximale opbrengst.

Derbilight heeft een diameter van 56,5 cm. Men plaatst dus meerdere daglichtbuizen op het dak en genereert zo een homogene verspreiding van het daglicht binnenin het gebouw, gedurende de hele dag. Kleurschakeringen worden voorkomen en enkel puur wit licht bereikt de werkruimte.

De plaatsing van de daglichtbuis op het dak is eenvoudig. De dagelijkse activiteiten in het gebouw hoeven niet onderbroken te worden en dakversteviging is onnodig. Met behulp van de vloeibare waterdichting Derbitech® Flex en een op maat gesneden vlies is de klus snel geklaard. De buis is zeer gemakkelijk te onderhouden. Overdag, wanneer de energie het duurst is, kan dankzij Derbilight het kunstlicht gedoofd worden, wat een besparing tot 75% op de energierekening op kan leveren.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren