Zoeken

Derbipure ontvangt Silver cradle-to-cradle-certificaat

Derbigum heeft opnieuw een Cradle-to-Cradle certificaat voor zijn ecologisch waterdichtingsmembraan Derbipure ontvangen. In vervolg op het Basic-certificaat van de vorige jaren heeft het bedrijf nu een Silver Cradle-to-Cradle certificaat weten te verkrijgen. Het certificeringsproces is gebaseerd op de strenge evaluatie van 5 punten :

  1. Een diepgaande kennis van de componenten welke gebruikt worden in de grondstoffen.
  2. Het hergebruik van het materiaal en het milieubewust design.
  3. Het energieverbruik bij de productie.
  4. Het waterverbruik bij de productie.
  5. Het sociaal engagement van de onderneming.

Door de toekenning van deze Silver certificatie erkennen het Cradle to Cradle Products Innovation Institute (het certificatie-organisme) en het EPEA (het controle-agentschap) de continue inspanningen in energie- en watermanagement en de inzet van het bedrijf in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook de voortdurende ontwikkeling van de Derbipure-technologie en het streven naar een steeds verbeterde productsamenstelling met een geringere impact op het milieu en de gezondheid worden hiermee gehonoreerd.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren