Zoeken

Dick van der Bom neemt afscheid als voorzitter van Probasys Benelux

Dick van der Bom neemt aan het einde van dit jaar afscheid als voorzitter van branchevereniging Probasys Benelux. Zijn afscheid valt samen met de fusie van Probasys Benelux met de Belgische vereniging Bitubel. Dirk Theuns wordt voorzitter van de nieuwe vereniging ProBitumen Benelux.

Na een onafgebroken periode van 20 jaar neemt Dick van der Bom afscheid als voorzitter van Probasys Benelux. Dick van der Bom is een warm voorstander van de samenwerking in de Benelux. Hij ziet met de oprichting van ProBitumen als branchevereniging voor de gehele Benelux een belangrijke taak volbracht.

Dick van der Bom kwam in 1971 na zijn opleiding chemie als hoofd laboratorium te werken in de bitumen dakenbranche. Vanaf dat eerste moment was hij lid van de technische commissie van Venedak, de voorganger van Probasys Benelux. Als directeur van Nebiprofa werd hij in 1998 voorzitter van Venedak. Na zijn afscheid van IKO (voorheen Nebiprofa) eind 2005 bleef hij op verzoek van de leden als onafhankelijk voorzitter aan. Dirk Theuns is door de leden van ProBitumen Benelux gekozen als voorzitter. Hij zal die taak vanaf 1 januari 2019 op zich nemen. Dick van der Bom blijft aan als voorzitter van de Stichting Dak en Milieu en blijft dus nauw betrokken bij de branche. Probasys Benelux is de branchevereniging van fabrikanten en leveranciers van flexibele bitumendakbanen voor de Nederlandse markt en wordt gevormd door Derbigum, Icopal, IKO, Soprema en Wédéflex.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren