Zoeken

Dolfsma viert 40 jarig jubileum met open dag

Dolfsma Dakbedekkingen bestaat binnenkort veertig jaar. Op vrijdag 22 mei aanstaande wordt dit gevierd met een informatieve en gezellige open dag. De hoofdvestiging van het bedrijf aan de Haatlanderdijk 57 te Kampen is van 10.00 uur tot 17.00 uur opengesteld voor het publiek. Er is van alles te doen, van vakdemonstraties tot spannende klimactiviteiten op een speciale klimwand.

Iedereen is welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van de dakdekker. Zeker voor diegene die vanuit werk, opleiding of arbeidsmarktoriëntatie is geïnteresseerd in vakmanschap en techniek is de open dag van Dolfsma een echte aanrader. Zo beschikt Dolfsma over een eigen zetterij en lasafdeling. In deze vakwerkplaats van Dolfsma is op 22 mei onder andere te zien hoe metaal wordt bewerkt tot goten, dakkappen, afdichtingen en gevelbekledingen. Ook zijn er demonstraties dakbedekking monteren. Natuurlijk mogen de bezoekers ook de handen uit de mouwen steken. Zo kunnen ze zelf bitumen branden of föhnen, zink knippen en een las zetten.

Tijdens de Open Dag is er verder een beursvloer waar leveranciers hun innovatieve dakbedekkingen presenteren. Natuurlijk zijn de leveranciers van topmerken op het gebied van dakbedekkingen aanwezig, maar u kunt ook de mogelijkheden ontdekken van dakisolatie, lichtstraten, koepels en bliksemafleiders. Bovenop het Dolfsmadak is informatie verkrijgbaar over onder andere groendaken en valveiligheid en de voordelen en montage van zonnepanelen. 

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren