Zoeken

Domijn kiest voor samenwerking met Consolidated Nederland

Woningbouwcorporatie Domijn uit Enschede ondertekende onlangs een samenwerkingsovereenkomst met Consolidated Nederland. Sinds 1 januari 2015 is Consolidated verantwoordelijk voor alle typen onderhoud aan de daken van de 15.500 woningen die Domijn in bezit heeft. De samenwerking kenmerkt zich onder meer door een serie van Kritieke Prestatie Indicatoren en een transparant verdienmodel. De samenwerkingsovereenkomst tussen Domijn en Consolidated Nederland is eind vorig jaar beklonken. Op 11 december 2014 ondertekenden Dennis Strikker, teamleider Vastgoedbeheer bij Domijn en Martin Mastenbroek, Algemeen Directeur van Consolidated Nederland het contract.

Enig aanspreekpunt

‘Vanaf heden is Consolidated ons enige aanspreekpunt voor het onderhoud van al onze platte en hellende daken’, zegt Strikker. ‘Ze zijn daarbij verantwoordelijk voor alles: van storingen tot planmatig onderhoud en van correctief tot preventief onderhoud. Ook het reinigend onderhoud en het doen van nulmetingen behoort tot het takenpakket van Consolidated.’ Domijn kiest voor Consolidated vanwege de expertise in het beheer en onderhoud van daken. Maar ook het gebruik van Dakota, een digitaal dakmanagementsysteem van Consolidated, sterkte Strikker in zijn keuze.

Transparantie

Wat betreft vastgoedbeheer werkt Domijn sinds 2011 met partners samen op basis van vertrouwen, respect en transparantie. ‘Een bewuste keuze’, aldus Strikker. ‘Traditioneel aanbesteden lijkt in eerste instantie misschien goedkoper, maar gaat vaak ten koste van de kwaliteit. Met Consolidated hebben we een serie Kritieke Prestatie Indicatoren afgesproken. Deze zijn goed meetbaar waardoor het eenvoudig is om de prestaties van Consolidated te evalueren.’ Tot slot geeft Consolidated volledige openheid van zaken over haar verdiensten bij Domijn. Er is een dynamisch verdelingsmodel opgesteld waarbij eventuele overwinsten via een staffel worden terugbetaald aan de woningcorporatie.

Dach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoRoval december 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren