Zoeken

Don van Gorp Professionele Klimmaterialen importeur Extender Telescoopladder

Don van Gorp Professionele Klimmaterialen, importeur van ABA ladders, trappen en verrijdbare werkbordessen is nu ook importeur van de Extender Telescoopladder. Deze telescoopladder van Duits fabricaat onderscheidt zich in vele opzichten van de traditionele modellen. Als enige in zijn soort heeft deze ladder een uitgeschoven lengte van 400 cm en daardoor een werkhoogte van maar liefst 520 cm.

De ingeschoven lengte is slechts 105 cm waardoor hij ook past in de kleinste bestelauto. Opvallend is ook het zeer eenvoudige inschuifsysteem. Door middel van het voetpedaal is deze telescoopladder eenvoudig met één beweging in te schuiven. Doordat de ladder van onder af inschuift is er geen klemgevaar voor vingers en handen. De ladderbomen hebben een U-profiel waardoor deze weinig doorbuiging heeft en minder gevoelig is voor vuil. Verder is de basis met 55 cm extra breed voor meer stabiliteit en doordat de ladder naar boven taps toeloopt staat u altijd in het midden wat de veiligheid ten goede komt. Extra brede treden van 50 mm voor meer sta comfort. Gewicht 14 kg en een draagkracht van 150 kg. Voldoet aan EN131. 

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren