Zoeken

Doorstart Bovema Glas mogelijk door overname Brakel Atmos

Brakel Atmos uit Uden maakt een doorstart mogelijk van het vorige week failliet verklaarde Bovema Glas uit Milsbeek. De activiteiten van Bovema Glas sluiten naadloos aan op de activiteiten van Brakel Atmos dat onderdeel uitmaakt van het Europese Brakel met een omzet van circa 45 miljoen euro en 300 medewerkers. Brakel is een belangrijke Europese speler op het gebied van daglichtconstructies, ventilatie- en brandveiligheidsystemen.

Brakel Atmos neemt bij de overname 6 van de 21 werknemers over waardoor specifieke kennis en ervaring behouden blijven. Ton van Gerwen, directeur Brakel : “Ik ben ervan overtuigd dat Brakel Atmos in staat is om alle klanten van Bovema Glas naar volle tevredenheid van dienst te zijn, of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten of het verrichten van onderhoud aan brandveiligheidssystemen”.

Brakel Atmos zorgt al ruim 35 jaar voor comfortabele, (brand)veilige leefomgevingen in allerlei gebouwtypen.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren