Zoeken

Doorwerken terwijl het vriest

Veel werk komt stil te liggen in de bouw als het vriespunt wordt bereikt. Denk bijvoorbeeld aan dakreparaties. Een te koude ondergrond of buitentemperatuur zorgen ervoor dat de hechting niet optimaal is, waardoor beschermende coatings los kunnen laten.

Liquid Rubber heeft nu als eerste een toevoeging die de producten uit het totale assortiment geschikt maken voor verwerking tot -10? C. Dat betekent dat een heleboel werk niet meer hoeft te wachten tot de temperaturen weer gaan stijgen. En ook een koude ondergrond is niet langer een probleem.

Het werkt heel simpel: een additionele vloeistof wordt toegevoegd aan een product uit de S- of de B-serie, het geheel moet goed doorgeroerd worden en het bestaande product is klaar voor gebruik. Het is dus niet nodig een aparte emmer te bestellen en ook reeds gebruikt product kan gewoon opgemaakt worden. De ampullen zijn apart te bestellen en zijn voorzien van doseringsstreepjes, waardoor altijd de juiste verhouding gekozen kan worden.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren