Zoeken

Drukbezochte dakbijeenkomst Vihamij Groningen

Vihamij organiseerde in samenwerking met haar leveranciers EPDM systems, Icopal, AGS, Kingspan en JetBik op donderdag 16 april een regionale dak bijeenkomst in Groningen. Na een lekker hapje en een korte introductie konden de aanwezigen zelf aan de slag in praktische workshops. Thema van de avond was ""eenlaags dakdekken zonder lekken"".

Commercieel Directeur Kees Brandsema: ""We kijken terug op een zeer geslaagde avond met een grote opkomst. De gekozen opzet spreekt onze doelgroep duidelijk aan. Je kunt een dakdekker of aannemer wel vertellen hoe hij EPDM materiaal moet plaatsen, maar het is veel beter om dat zelf te zien en te ervaren. Hetzelfde geldt voor het lassen van overlappingen of het gebruiken van nieuwe materialen zoals Seal-a-Leak van Icopal. Iedere leverancier leverde zo een bijdrage om de aanwezigen praktisch van kennis te voorzien"". Ter afsluiting van de avond werd onder de aanwezigen nog een goed gevulde gereedschapstas verloot.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren