Zoeken

Dura vermeer levert 18e hornbach in nederland op!

Het is een bijzondere dag voor de medewerkers van zowel Dura Vermeer als HORNBACH Nijmegen. De sleutels zijn vandaag overhandigd door het bouwteam en het inrichten en bevoorraden van de nieuwe vestiging is begonnen. Een reusachtig project voor de grootste bouwmarkt van Nederland met een assortiment van meer dan 120.000 artikelen. Als alles volgens planning blijft verlopen, opent de bouwmarkt nog deze zomer.

Afgelopen najaar startte ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo in Nijmegen met de bouw van de 18e HORNBACH-vestiging in Nederland. Nog geen jaar later staat het prachtige nieuwe pand te glimmen aan het Keizer Augustusplein aan de noordkant van de stad. “Het begint nu écht te lijken op het klus-Walhalla voor de doe-het-zelvers en bouwprofessionals uit de regio Nijmegen en omstreken”, zegt de trotse Vestigingsmanager Niels van Essen. “We hebben enorm uitgekeken naar dit moment. Met ons hele team kunnen we naar binnen om alle stellingen, balies en het kassameubilair op hun plek te gaan zetten en de vestiging te gaan vullen met ons enorme assortiment. En alles klaar te maken om zo snel mogelijk de deuren te kunnen openen.”

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren