Zoeken

Duurzaamste oplossing voor elk dak

Icopal bv is van de partij tijdens het Nationale Daken Event 2016. De enige dakenbeurs in Nederland vormt voor de Groningse producent van dakbedekking het moment om de mogelijkheden van het brede assortiment dakbedekkingen, waaronder de duurzaamste van Nederland en veilig te verwerken zelfklevende dakbanen, te delen met andere dakenprofessionals.

Breed assortiment
Met een breed pakket aan dakbedekking biedt Icopal een passend systeem voor elk dak. Icopal brengt bezoekers aan het event op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen betreffen vooral de brandveilige verwerking van materialen en het milieu.

Verwerking zonder open vuur

Brandveilig werken op het dak is natuurlijk het gemakkelijkst wanneer er helemaal geen brander aan te pas komt. Daarom heeft Icopal zelfklevende dakbedekking ontwikkeld waarmee het hele dak of brandgevoelige details zonder open vuur worden afgedicht. Ook de Icopal Universal dakrol wordt geheel zonder brander bevestigd. Met de snelle bevestiging, eenlaagse toepassing en recycle mogelijkheden kunnen dakdekkers hun voordeel doen. Icopal Universal blijft de meest duurzame keuze van Nederland als het gaat om mechanisch bevestigde dakbedekking voor platte daken.

Duurzaamste dakbedekking

In 2015 slaagde Icopal erin om het milieuprofiel van Icopal Universal, een POCB dakbedekking voor eenlaagse toepassing, te verbeteren met bijna 40%. Daarmee heeft Icopal Universal de laagste schaduwprijs in vergelijking tot andere dakbedekkingen. Met het verbeterde milieuprofiel neemt Universal (POCB) de nummer één positie in op de lijst van producten met een DUBOkeur®. De verbetering is vooral gerealiseerd door het toenemende gebruik van gerecyclede en hernieuwbare grondstoffen en door 100% groene energie in het productieproces van Universal.

Icopal is op 27 en 28 januari te vinden op stand E-141.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren