Zoeken

Eenlaagse dakbedekking Universal opnieuw beoordeeld als duurzaamste dakbedekking van Nederland

Volgens het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE) is het Groningse bedrijf Icopal bv erin geslaagd om het milieuprofiel van Icopal Universal, een POCB dakbedekking voor eenlaagse toepassing, met bijna 40% te verbeteren. Hierdoor heeft Icopal Universal niet alleen de laagste schaduwprijs in vergelijking tot andere dakbedekkingen, maar heeft zij haar voorsprong op de concurrentie verder vergroot.

Met het 40% verbeterde milieuprofiel neemt Universal (POCB) de nummer één positie in op de lijst van producten met een DUBOkeur®. Deze positie dankt Universal aan de combinatie van recyclebaarheid, de lage massa, de lange levensduur en de schone grondstoffen. De verbetering is vooral gerealiseerd door het toenemende gebruik van gerecyclede en hernieuwbare grondstoffen en door 100% groene energie in het productieproces van Universal.

Roval februari 2024Altrex kooiladderBauderDach & WandTriflex bvInSus BVBravoKiwa BDA personeeltotaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA infoDakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren