Zoeken

Eerste Dakcursus Platte daken 2017

Aan de eerste Dakcursus van 2017 werd door 25 personen deelgenomen. Na het examen ontvingen 19 cursisten direct het diploma, een slagingspercentage van bijna 80%. De hoogste examencijfers werden gescoord door Guido van Erp van de Zinkunie. Hij ontving een mooie sculptuur van De Dakconnaisseur. Eervolle vermeldingen waren er voor Jurgen Darras en Wannes Neeckx van ATAB Belgiƫ en Mohammed Farhad van de BDA Dakadvies.

Momenteel draait de tweede Dakcursus van 2017. De eerstvolgende 7-daagse Dakcursus Platte Daken start op 19 september. Voor deze cursus kunnen nog deelnemers geplaatst worden. De cursus is vooral bedoeld voor nieuwe instromers en doorstromers in de dakbedekkingsbranche en voor medewerkers van corporaties, gemeenten en aannemers die in relatief korte tijd veel kennis willen vergaren over alle facetten van het platte dak. Meer informatie over deze en andere cursussen kunt u terugvinden op de website van BDA Opleidingen. Het totale cursusoverzicht voor 2017 van BDA Dak- en Gevelopleidingen kunt u telefonisch of per e-mail aanvragen.

Bravototaal dakconcepterfgoedopleidingen.nlSkytech IsolatieKiwa BDA personeelKiwa BDA infoRoval september 2023DakenraadrecticelinsulationRockwool

Ook adverteren?

Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Adverteren